Още една седмица до края на фото/видео конкурс „Завръщане в бъдещето – селското стопанство”

19.11.12 | Новини

Остава само още една седмица до края на международния фото/видео конкурс „ЗАВРЪЩАНЕ В БЪДЕЩЕТО – СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО”. До този момент сме получили над 250 снимки и 6 видеоклипа, които разкриват красотата на селските райони не в една, а в цели четири страни – България, Естония, Португалия и Малта.

След приключването на конкурса, 26 ноември, международно жури, съставено от представители от четирите държави, ще има нелеката задача да оцени всички получени творби и да избере победителите.

Екипът на информационна кампания „ОСП:За:връщане в бъдещето” ще се свърже с всички автори на класираните снимки и видеоклипове, за да ги поздрави лично. Всички класирани творби ще бъдат представени по време на заключителната конференция, която ще се проведе на 14 декември в Брюксел.

_DSC4398.JPG

Снимките и видеоклиповете предизвикаха интереса на участниците в кръглите маси, проведени в София, Талин, Лисабон и Валета. Всички желаещи можеха да разгледат творбите на участниците чрез специалната 3D инсталация. Интерактивната инсталация представя следващото поколение на 3D презентациите, като позволява чрез жестове взаимодействието с холограмната проекция. Така, само чрез движението на тялото, може да се контролира потокът от информация.

Информационна кампания „ОСП:За:връщане в бъдещето” се осъществява от Агенция Стратегма и Интелдей Солушънс, с медийното партньорство на Портал Европа.