В Малта се провежда кръгла маса, посветена на ОСП

26.10.12 | Новини

Днес, 26 октомври, в Малта ще се проведе кръгла маса, посветена на правилния баланс между общата и специфичната Обща селскостопанска политика (ОСП). В дискусиите ще вземат участие представители на министерството на земеделието на Малта, неправителствени и браншови организации.

Подобни кръгли маси вече бяха проведени в България, Естония и Португалия. Повече за тези събития можете да прочетете на интернет страницата на информационна кампания „ОСП:За:връщане в бъдещето”.

199861_289194067853411_418332945_n.jpgОсвен кръглите маси в страните, участващи в кампанията, бяха показани и снимките/видео клиповете, получени в конкурса „ЗАВРЪЩАНЕ В БЪДЕЩЕТО – СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО”. След приключването на конкурса – 26 ноември – журито ще определи победителите. Техните творби ще бъдат показани посредством уникална 3D инсталация в Брюксел.

Тези събития са част от информационната кампания „ОСП:За:връщане в бъдещето”. Проектът се осъществява от Агенция Стратегма и Интелдей Солушънс, с медийното партньорство на Портал Европа.